ANKARA / MAMAK - Milli Eğitim Bakanı Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi

Milli Eğitim Bakanı Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi

ŞAHAP GÜRLER MAH. ŞEHİT SERHAT ÖZTÜRK CAD. NO 9 MAMAK/ANKARA
Vizyon
Geçmişiyle ve kendisiyle barışık, hedeflerini belirlemiş, geleceğe umutla bakan, değişime ayak uyduran ve değişiklikler yaratan, ülkesine ve dünya ailesine yararlı bireyler yetiştiririz.
Misyon
Biz; öğrencilerin değişen dünyada başarılı olması, topluma katkıda bulunması, sorumlu vatandaşlar olarak gelecekleri adına akademik, duygusal, fiziksel ve sosyal deneyimler kazanabilmeleri için yaşam boyu öğrenmenin niteliğini ve niceliğini yükseltmek için varız.
Başarılar
24.08.2012 - 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı sonu itibariyle mezun olan 69 öğrenciden, 53 öğrencimiz bir yüksek öğrenim kurumuna yerleşmiştir. Böylece okulumuzun başarısı % 76,81 oranında gerçekleşmiştir.
Öğretim Şekli :Tekli
Doğalgaz ile çalışan kalorifer sistemi
Ulaşım
Okulumuza 377 numaralı Şahap Gürler belediye otobüsüne veya Denizciler Caddesi Dolmuş Duraklarından Şahap Gürler dolmuşuna binerek ulaşabilirsiniz. Belediye otobüsleri; Ziya Gökalp Caddesi, Kızılay, Atatürk Bulvarı, Sıhhıye, Anafartalar Caddesi, Denizciler Caddesi, Talatpaşa Bulvarı, Dikimevi, Mamak Caddesi ve 19 Mayıs Bulvarını takip ederek okulumuza ulaşmaktadır. Ayrıca Ankara’nın değişik semtlerine servis imkanı vardır. Servis hizmetleri Özşenses Turizm tarafından verilmektedir.
Taşıma, özel servis aracılığı ile isteklilere yönelik yürütülmektedir.
Şahap Gürler Mahallesi 1213 Cadde No:9 Mamak/ANKARA
İlçe merkezine 6 km. İl merkezine 17 km dir.
2021-2022 9.sınıf taban puan:82,22; tavan puan 97
TÜBİTAK 4006